El somni és més gran que mai!

Només podem dir GRÀCIES.

Gràcies a totes les persones que heu confiat en el projecte del PSM Més per Menorca per Ciutadella, i en l'equip que encapçala na Joana Gomila.

Gràcies a les 24 persones de la candidatura que han fet possible aquesta campanya, que han estat l'estaló dels regidors que han fet feina fins al darrer moment. Que han ajudat a difondre el programa del PSM Més per Menorca, que han convençut per ser la llista més votada, que han fet costat a na Joana Gomila en tot moment.

Gràcies a tothom que ha participat com a apoderat durant la jornada electoral. A tothom que ha anat a votar i a tothom que ha estat a meses, vetllant per garantir un desenvolupament tranquil de la jornada i que tothom que ha volgut, ha pogut exercir el seu dret a decidir.

Gràcies per fer una passa endavant als nous regidors que entren: Andreu Cardona, Maria Jesús Bagur, Pere Fiol i Damià Moll. Sou un digne relleu a les persones que han treballat de valent per capgirar Ciutadella aquests quatre anys.

I gràcies als companys que comencen nova etapa defora de l'Ajuntament, però ben a prop de l'equip: Marta Marquès, Oriol Baradad i Josep Juaneda. El vostre compromís i la vostra feina incansable fins al darrer moment ha convençut a la ciutadania, que ha decidit confiar una vegada més en el PSM Més per Menorca.

El somni és més gran que mai. Ara toca fer feina de valent durant 4 anys i fer-lo realitat!