El decàleg

1. PER LES PERSONES

Ampliarem el geriàtric municipal i les places per a persones dependents; cedirem els terrenys per una residència i un centre polivalent per persones amb diversitat funcional i treballarem per facilitar l’accés a un habitatge digne.


2. PER  LA CULTURA 

Construirem la nova Escola Municipal de Música; obrirem i gestionarem el Teatre des Born; farem de Can Saura el museu de Ciutadella i impulsarem el projecte Eduquem en la Cultura.


3. PER UNA EDUCACIÓ EN VALORS

Millorarem el manteniment de les escoles i parcs infantils creant una brigada específica; impulsarem el projecte de patis oberts  i el projecte Eduquem amb l’esport; desenvoluparem el  pacte per l’equitat 0-3; i implantarem el I Pla d’Igualtat. 


4. PER  LA JOVENTUT

Impulsarem el Consell de Joventut i  dinamitzarem el Casal Jove; facilitarem espais de creació cultural i pràctica esportiva; impulsarem un servei d’assessorament en l’emancipació i desenvoluparem programes de formació i ocupació.


5. PER UN MUNICIPI MÉS ACCESSIBLE

Impulsarem un aparcament soterrat a la plaça de La Pau i recuperarem la Plaça des Born per als vianants; adaptarem les voreres per a les persones amb mobilitat reduïda; i projectarem la futura estació d’autobusos a la zona del Canal Salat.


6. PER UN MUNICIPI SOSTENIBLE I EFICIENT

Instal·larem plaques solars als edificis municipals;renovarem l’enllumenat públic amb sistemes més eficients; farem recollida selectiva de residus per incrementar el reciclatge; i treballarem per connectar la dessaladora amb els pous municipals.


7. PER UN MUNICIPI HABITABLE

Crearem un servei de resposta ràpida de manteniment de ciutat; invertirem en millores a les urbanitzacions; condicionarem Sa Vinyeta com espai  d’oci i passeig; i incentivarem la corresponsabilitat ciutadana per mantenir la ciutat neta.


8. PER LA DIVERSIFICACIÓ ECONÒMICA

Treballarem per un turisme sostenible; Impulsarem el Centre integrat de FP d'hoteleria i turisme; planificarem  l'ampliació del polígon industrial i de nous espais logístics; afavorirem l'emprenedoria de nous sectors econòmics i el comerç de proximitat. 


9. PER LA PROXIMITAT AMB LA CIUTADANIA

Potenciarem el programa Visitam el teu barri, i els espais de ciutadania; impulsarem el voluntariat; donarem suport a les entitats i les associacions i impulsarem la participació de la ciutadania .


10. PER UNA  GESTIÓ TRANSPARENT

Gestionarem els recursos públics de manera participativa i transparent; potenciarem els canals de comunicació i informació amb la ciutadania (webl, whatsapp, OAC, OMIC,…) i seguirem fent feina per implementar l’administració electrònica.